Föreningsbidrag

För att kunna söka bidrag ska föreningen vara registrerad. Vissa bidrag har sista datum för ansökan.

Har du funderingar om vilka bidrag och stöd din förening kan få? På sidan E-tjänster och blanketter. finns alla bidrag som föreningar kan söka samlade under begreppet Föreningar. Där kan du även läsa vad som gäller för det bidrag ni vill söka, till exempel vilka handlingar som krävs och när ansökan senast måste ha kommit in till Ludvika kommun.

Viktiga datum 15 och 25 september

  • Den 15 september är sista ansökningdagen för bidrag från vård- och omsorgsnämnden. och för kommunstyrelsens verksamhetsbidrag till föreningar.
  • Den 25 september är sista ansökningdagen för flera olika bidrag från kultur- och samhällsutvecklingsnämnden. Vissa bidrag kan sökas under hela året.

Se alla bidrag som kan sökas av en förening

För att se alla bidrag som kan sökas av en förening. Gå till sidan E-tjänster och blanketter.

På sidan finns en sök- och filteringsfunktion.

  • Du kan valja kategori och underkategori för att se e-tjänster inom endast ett visst område, till exempel Uppleva och göra därefter Föreningar
  • Du kan även skriva och söka en specikfik tjänst i rutan "Sök" eller bara skriva ett sökbord på något du söker, till exempel Förening.
  • Om du skriver Förening i rutan för sök så kommer alla bidrag som finns att söka för en förening att visas. Se bild nedan.
Visar ordet förening i sökrutan på sidan e-tjänster och blanketter.

Kontakta oss

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen
kultur.samhallsutveckling@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: