Enkäter inom förskola och skola

Här hittar du pågående enkäter inom social- och utbildningsförvaltningens verksamhetsområde. Resultaten presenteras i verksamheternas kvalitetsrapporter.

Enkät till vårdnadshavare med barn i Ludvikas förskolor år 2021

Vårdnadshavarnas synpunkter är mycket viktiga för att utveckla och förbättra förskolans verksamhet.

Under perioden 12 april till 28 april 2021 genomförs den kommungemensamma enkäten för att få reda på hur vårdnadshavare uppfattar kommunens förskoleverksamhet. Frågorna i enkäten baseras på Skolinspektionens Förskoleenkät.

Enkätresultaten kommer att presenteras på sidan Kvalitetsrapporter för förskola och grundskola för 2020/2021.

Enkät till vårdnadshavare med barn i förskoleklass år 2021

Vi genomför enkäten för att få ett underlag att utgå ifrån när vi arbetar med att förbättra våra verksamheter. Ditt deltagande som vårdnadshavare är viktigt för oss.

Enkäten är digital och baseras på Skolinspektionens skolenkät. Den innehåller totalt 9 st frågeområden.

Enkäten genomförs under perioden 8 mars till 16 april 2021.

Enkät till vårdnadshavare med barn i grundskolan år 2021

Enkäten är digital och baseras på Skolinspektionens skolenkät. Den innehåller totalt 12 st frågeområden.

Enkäten genomförs under perioden 8 mars till 16 april 2021.

Enkät till vårdnadshavare med barn i grundsärskolan år 2021

Enkäten genomförs under perioden 19 mars till 16 april 2021.