Företagsfrukostar

Våra företagsfrukostar leds av Peter Karlsson och hålls på restaurang Stället i Ludvika. Där bjuds paneldiskussion, korta intervjuer och information om sådant som är på gång.

I klippet ovan syns en paneldiskussion från en företagsfrukost i maj 2022 där moderator Peter Karlsson, Carl-Johan Bergman från Bonnier News, Alexandra Magnusson från Unika Ludvika och kommunalrådet HåGe Persson diskuterade bilden av Ludvika.

Våra näringslivsfrukostar är väldigt populära och en möjlighet för företagare, representanter för kommunen och andra organisationer att mötas och utbyta information.

Vi träffas en gång i månaden klockan 08.00-09.30. Programmet mejlas ut i god tid före varje frukost.

Anmälan till frukost eller till utskick om våra frukostar

Båda dessa funktioner hittar du via länken nedan.

Observera att vissa företagsfrukostar filmas. Det betyder att du när du anmäler dig också samtycker till att vara med på bild, om du sätter dig vid de bord som syns i bild. Dessa är tydligt markerade.

Kommande frukostar

De företagsfrukostar som är planerade under återstoden av 2022, är dessa (observera att datumen kan förändras vid oförutsedda händelser):

  • 2 september
  • 7 oktober
  • 4 november
  • 2 december

Nyfiken på andra eller presentera ditt företag på ett frukostmöte?

Vill du berätta om något intressant som händer i ditt företag eller göra en presentation? Ta kontakt – det finns oftast plats för en ”en-minutare”

Kontakta näringslivsutvecklare Malin Sommarsjö, malin.sommarsjo@ludvika.se, eller näringslivschef Erik Odens, erik.odens@ludvika.se.

Kontakta oss

Ludvika kommun

info@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: