Näringslivsnytt 2024

Från och med 2024 publiceras Näringslivsnytt som ett uppslag i gratistidningen Lokalt i. Klicka på länken för att komma till e-tidningen.

Alla nummer från 2024

Näringslivsnytt nummer 3, 2024 Länk till annan webbplats.

Flexibilitet, problemlösning, hårt jobb, duktig personal, brett utbud och fokus på service. Det är sådant som vinnarna på Krafthjulet själva lyfter som framgångsfaktorer. Vi har pratat med flera av dem.

Varje industrijobb skapar ytterligare jobb i den svenska ekonomin, brukar det heta. Det är Portbolaget i Bergslagen ett lysande exempel på.

Fina och genomtänkta miljöer är viktiga för en stads attraktionskraft. Nu hjälper elever på Malmenskolan till att lyfta Stadsparken i Ludvika.

Näringslivsnytt nummer 2, 2024 Länk till annan webbplats.

Lördag 20 april är det dags att hylla det fantastiska företagandet i kommunen. Den här gången på en ny plats. Näringslivsnytt pratar med Henrik Hammargren, ordförande i Företagarna Ludvika och med i festkommittén för företagsgalan Krafthjulet.

Centrumutvecklarna Veronica Lindgren och Alexandra Magnusson presenterar positiva nyheter om Unika Ludvikas presentkort och besöksräknarna i centrum.

Och så åker vi till Nyhammar och träffar Anders Henriksson på Grangärde Bygg & Timmerhus.

Näringslivsnytt nummer 1, 2024 Länk till annan webbplats.

I årets första nummer berättar Sakofall Fastigheter om planerna för Brunnsvik, Erik Odens bjuder in till öppet hus på Mötesplats näringsliv och så släpper Tommy Nyberg datumet för Historical Racing, sommarens stora motorfest i Grängesberg.

Kontakta oss

Ludvika kommun

info@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: