Starta företag

  Har du en idé som du vill vidareutveckla och kanske starta ett företag?

  Nyföretagarrådgivning

  Ludvika kommun samarbetar med NyföretagarCentrum Ludvika-Smedjebacken där du kan få personlig, kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Du får hjälp att testa din affärsidé, diskutera marknad, finansiering och att utarbeta en affärsplan. NyföretagarCentrum nås på telefon 0240-144 60.

  Kontakta oss på näringslivsenheten som gärna svarar på frågor eller förmedlar kontakter till andra aktörer för råd och stöd kring frågor om nyföretagande.

  Verksamt.se

  Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns det tips och råd till dig som driver eller vill start företag. Verksamt.se har utvecklas av tre myndigheter i samverkan, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

  Almi Företagspartner

  Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. Det övergripande målet med verksamheten är att främja utveckling av konkurrenskraftiga små och medelstora företag och stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv.

  Almi har kontor i Borlängelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Företagsinkubator

  Dalarna Science Parks inkubatorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster stöttar entreprenörer som har spännande affärsidéer, under en längre tid. Ambitionen är att entreprenören snabbare ska veta om idén håller, undvika fallgropar och nå målet att skapa ett bärkraftigt företag.

  Stöd till företag

  Myndigheter, kommuner, landsting/regioner, företag samt föreningar och andra organisationer kan söka stöd hos Länsstyrelsen Dalarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Region Dalarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för olika typer av investeringar som till exempel främjar utveckling av verksamheter eller bidrar till nya jobb på landsbygden.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Näringslivschef
  0240-862 52

  Näringslivsutvecklare

  0240-56 54 64

  Besöksadress: Mötesplats näringsliv, Storgatan 5, Ludvika

  Sidan uppdaterades: 2020-06-02

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.