Hitta bostad

  Oavsett om du vill bo i hus eller lägenhet, centralt eller på landsbygden finns det bra möjligheter att hitta ett boende som kan passa dig. Du får en god kringmiljö och alltid nära till naturen.

  Om du vill hyra en lägenhet kan du vända dig till det kommunala bostadsbolaget LudvikaHem eller till privata lägenhetsuthyrare.

  Om du vill köpa ett hus, en villatomt eller lägenhet kan du vända dig till lokala mäklarfirmor, bostadsrättsföreningar eller leta på nätet.

  Hyra bostad

  Vill du hyra en lägenhet så finns det länkar nedan till olika bostadsföretag. Det finns ingen gememensam bostadsförmedling.

  Fastighetsbolag och uthyrare

  Köpa bostad

  Om du är intresserad av att köpa en bostad inom Ludvika kommun finns det flera olika mäklare och internetsidor. I kommunen finns det ett fleral bostadsrättföreningar

  Mäklarfirmor

  Bostadsrättsföreningar

  Bygga själv?

  Villatomer säljs av både privta fastighetsägare och av kommunen

  Bostadsprojekt

  Ludvika kommun satsar på att få fram fler bostäder i kommunen. De olika projekt vi idag jobbar med omfattar allt från tomter för villabebyggelse, hyresrätter och bostadsrätter till fritidsbebyggelse. För att lösa detta så jobbar vi tillsammans med både kommunala och privata intressenter. Se mer under Samhällsbyggnad och planering.

  Kontakta oss

  Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen
  kultur.samhallsutveckling@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.