Bokning av hallar, planer, lokaler

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen sköter bokningar av inomhushallar, idrottsplatser och lokaler i Ludvika kommun.

Det här gäller för Ludvika kommuns idrottsanläggningar under coronapandemin

• Håll avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt i samtliga omklädningsrum.
    • Ludvikabadet öppnar 26 juli för allmänheten med ett maxantal på
      71 besökare på hela badet samtidigt. Grängesbadet är stängt under sommaren.
    • Årskort och halvårskort på baden inköpta före 2020-12-31 har möjlighet att förlänga giltighetstiden på träningskorten. Kontakta receptionen för att förlänga giltighetstiden.
    • ABB Arena och Grängesvallen, Konstgräsplanen och samtliga gräsplaner är öppna. Omklädningsrum öppnar 19 juli.
    • Sporthallen Ludvika, F- och B-hallarnas omklädning öppnar 19 juli.
    • Arrangemang inomhus med anvisade sittplatser
      Sällskap ska kunna hålla avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap. Varje sällskap får högst uppgå till åtta personer. Dock max 300 personer.
    • Arrangemang utomhus utan anvisade sittplatser. Minst 1 meters avstånd. Max 600 personer. (motionslopp och liknande tävlingsform 900).
    • Arrangemang utomhus med anvisade sittplatser
      Sällskap ska kunna hålla avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap. Varje sällskap får högst uppgå till åtta personer. Dock max 3 000 personer.

Mer information finns på Folkhälsomyndighetens sida, Max antal deltagare i sammankomster och i olika lokaler Länk till annan webbplats.

• Kontakta bokningscentralen för bokning eller mer information om respektive lokal, 0240-868 80 eller boka@ludvika.se.
    • Vi uppmanar alla att använda utomhusanläggningar och friluftsområden i närområdet.

Kontaktuppgifter för de olika anläggningarna

IP-skogen, Sjömagasinet, Ludvika Sporthall och Folkets Hus Ludvika

För bokning av gymnastikhallar, IP-skogen, Sjömagasinet, Ludvika Sporthall och Folkets Hus :
    Bokningscentralen, 0240 - 868 80 eller direkt via mail boka@ludvika.se

Rackethallen

För bokning av Rackethallen (tennis, badminton med mera):
    Ludvika Tennisklubbs kansli:
    0240-806 10 eller Rackethallens bokningssida

ABB Arena och Idrottsplatser

För bokning av ABB Arena och Idrottsplatser (fotbollsplaner):
    Gustav Nord: 0240-56 54 12

Bokning av Öddö

För bokning av öddö görs via Grängesbergs skollovsförenings hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt hos Ludvika kommunfastigheter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ludvika kommunfastigheters felanmälan

Vill du anmäla ett fel på kommunens fastigheter, gator, vatten eller avlopp så ringer du 0240-86 100.

Avgifter Fritid Idrott och Kultur Ungdom 2021

Vid frågor, kontakta bokningscentralenboka@ludvika.se