Bokning av hallar, planer, lokaler

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen sköter bokningar av inomhushallar, idrottsplatser och lokaler i Ludvika kommun.

Det här gäller under coronapandemin för idrottshallar, simhallar och ishall

• Ludvikabadet och Grängesbadet är stängda för allmänheten tills vidare. Baden öppnas för skolundervisning och föreningsverksamhet.
    • Årskort, halvårskort eller klippkort. Alla gäster som har någon form av träningskort får möjlighet att förlänga giltighetstiden på sitt träningskort. Möjligheten gäller i nuläget till den 30 juni 2021.
    • Ludvika sporthall, Grängesbadet, Grängesvallen, idrottshallar, ishall. Från 8 februari öppnas vissa lokaler och aktiviteter för barn och unga födda 2002 eller senare.
    • För samtliga idrottshallar i Ludvika kommun gäller den nya pandemilagen med max 1 person per 10 m² per lokal. Skyltning om maxantal anslås till varje begränsat utrymme.
    • Läktarna i Sporthallens a-hall, Lorensbergahallen, Parkhallen och ishallen är stängda för åskådare.
    • Ishallen på ABB Arena är stängt för allmänheten tills vidare. Det omfattar ishallen och samtliga omklädningsrum. Ishallen kan bokas av föreningar och för skolundervisning. Konstgräsplanen öppnar när väderförutsättningarna tillåter.
    • Omklädningsrummen vid Grängesvallen stängda.
    • Kontakta bokningscentralen för bokning eller mer information om respektive lokal, 0240-868 80 eller boka@ludvika.se.
    • Vi uppmanar alla att använda utomhusanläggningar och friluftsområden i närområdet.

Kontaktuppgifter för de olika anläggningarna

IP-skogen, Sjömagasinet, Ludvika Sporthall och Folkets Hus Ludvika

För bokning av gymnastikhallar, IP-skogen, Sjömagasinet, Ludvika Sporthall och Folkets Hus :
    Bokningscentralen, 0240 - 868 80 eller direkt via mail boka@ludvika.se

Rackethallen

För bokning av Rackethallen (tennis, badminton med mera):
    Ludvika Tennisklubbs kansli:
    0240-806 10 eller Rackethallens bokningssida

ABB Arena och Idrottsplatser

För bokning av ABB Arena och Idrottsplatser (fotbollsplaner):
    Gustav Nord: 0240-56 54 12

Bokning av Öddö

För bokning av öddö görs via Grängesbergs skollovsförenings hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt hos Ludvika kommunfastigheterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ludvika kommunfastigheters felanmälan

Vill du anmäla ett fel på kommunens fastigheter, gator, vatten eller avlopp så ringer du 0240-86 100.

Avgifter Fritid Idrott och Kultur Ungdom 2021

Vid frågor, kontakta bokningscentralenboka@ludvika.se