Nummer 5

Föreningslivsnytt

Vad händer i föreningslivet i Ludvika kommun? Det berättar vi om i Föreningslivsnytt.

Föreningslivsnytt 2023


Föreningslivsnytt, nummer 5 Pdf, 14.6 MB.

Svanskogens golfklubb satsar på greener av konstgräs. Skattlösbergs bygdegille vårdar arvet efter Dan Andersson. Chans för intresseföreninger och byalag att söka bygdemedel.

Dessutom: Hittaut Fredriksberg/Säfsen växer och nya spänger till myren på Ljungåsen.

Föreningslivsnytt, nummer 4 Pdf, 459.4 kB.

Ludvika brukshundklubb drömmer om hall och bjuder in till 75-årsfirande. Gymmix fortsätter kämpa för att alla ska ha råd att motionera. Brasileiros em Dalarna integrerar åt båda håll. Bergslagens skyttar arrangerar polis-SM på Gräsmossens skjutbana.

Dessutom: Exklusivt erbjudande till idrottsföreningar och information om ett eventuellt föreningshus i centrala Ludvika.

Föreningslivsnytt 2022


Föreningslivsnytt, nummer 3 Pdf, 746.6 kB.

Teater sLAgeT stortrivs med publiken tillbaka i salongen. Ludvika Dart hoppas att fler ska få upp ögonen för den anrika klubben. Förstärkt föreningsbidrag ska hjälpa föreningarna att klara vintern. Benny Morén välkomnar besökarna till en ny säsong i skideldoratot Ljungåsen.

Dessutom: Väsman VinterArena uppdaterar om isläget och parkföreningen i Grängesberg söker fler frivilliga.

Föreningslivsnytt, nummer 2 Pdf, 8 MB.

Vi träffar draghundsektionen i IFK Grängesberg SK som förbereder sig för SM på Grotfallet. Hörkens bygdedansare berättar om det stora intresset för svensk bygdekultur och polskor. Ideella odlingslottsföreningen Knutsbo-Lupinen visar upp oasen på Högberget. Astma- och allergiföreningen i Ludvika/Smedjebacken välkomnar fler barnfamiljer till sina aktiviteter.

Föreningslivsnytt, nummer 1 Pdf, 9.2 MB.

I premiärnumret av Föreningslivsnytt berättar Östansbo IS hur de lyckas med utmaningen att arrangera fotbollsskola för över 250 barn. Vi besöker Övre Hedtjärn där Grangärde Fiske förvaltar arvet efter Anders Höök. Ung Motor drömmer om garage och cruising. Håkan Rosén och IF Vulcanus lanserar ny motionsaktivitet för att främja folkhälsan.

Kontakta oss

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen

kultur.samhallsutveckling@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: