Timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Vikariepoolen inom social- och utbildningsförvaltningen ansvarar för timvikariaten inom förskola, skola och fritidshem

Barn och ungdomar är viktiga!

Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Till vikariepoolen söker vi timvikarier som vill arbeta i förskola, skola och fritidshem. Att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg är både omväxlande och roligt! Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag. Ludvika kommun söker kontinuerligt timvikarier som på kort varsel kan ta arbete på enheter i centrala Ludvika och i ytterområdena dit det finns bussförbindelser.

Ansökan

När vi har behov av att rekrytera ny personal till vikarie poolen lägger vi ut en annons på Lediga jobb i Ludvika kommun. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Arbetsuppgifter

Du är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö för våra barn och unga. I förskolan arbetar du i ett arbetslag tillsammans med pedagoger. I grundskolan arbetar du antingen enskilt med att leda en elevgrupp med tillhörande för- och efterarbete, eller tillsammans med ordinarie pedagog eller lärare. I alla verksamheter är det viktigt att vara kommunikativ och att ha ett genuint intresse för barns och elevers lärande.

När du arbetar som timvikarie krävs det att du är flexibel då du med kort varsel ska kunna ta arbete på olika enheter inom skola och barnomsorg.

Kvalifikationer

  • Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning. Meriterande är studier inom lärarprogrammen och erfarenhet inom vår verksamhet.
  • Avslutad gymnasieutbildning.
  • Avslutad SFI-kurs nivå D. Intyg/betyg krävs.
  • Du ska ha fyllt 18 år.
  • Körkort B och tillgång till bil är en fördel men inget krav.
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, personal och anhöriga.
  • Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, där ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande utgör viktiga egenskaper.
  • Tillgång till mobiltelefon är ett krav.

Anställningsvillkor

Timanställning med varierande arbetstid, dagtid. Lön enligt gällande löneavtal.

Övrig information

För att få möjlighet att arbeta som timvikarie inom skola och barnomsorg ska du begära ett utdrag från Polismyndighetens belastningsregister: "Arbete inom skola eller förskola (442.5)". Detta ska lämnas personligen styrkt med ID-handling i oöppnat kuvert till vikariepoolen vid en inbokad intervju.

Upplysningar

Vid frågor får du gärna kontakta Vikariepoolen, 0240-862 90 eller via Ludvika kommuns växel, 0240-860 00.

Kontakta oss

Ludvika kommun

Social- och utbildningsförvaltningen, vikariepoolen 

social.utbildning@ludvika.se

0240-862 90

Sidan uppdaterades: