Feriejobb

Ludvika kommun, arbetsmarknad och integration AMI erbjuder feriejobb i delar av kommunens verksamhet samt inom föreningslivet.

Du som har rätt att få feriejobb under 2021 ska vara folkbokförda i Ludvika kommun och tillhöra åldersgruppen som går ut 9:an, 1:an eller 2:an på gymnasiet. I första hand vara född 2003, 2004 eller 2005. Undantag kan göras för ungdomar födda 2002 och är inskriven på gymnasiet årskurs 2. Om du går i 8:an och är född något av ovanstående år kan du inte få feriejobb via kommunen.

Du har bara möjlighet att få ett av nedanstående feriearbeten. Men kan söka flera av jobben.

Om ansökan

Ansök via respektive jobbs formulär. Alla ansökningar ska skickas in till Ludvika kommun via det formulär som du når via en länk i respektive jobbannons. Detta för att Ludvika kommun ska veta hur många och vilka som söker.

En ansökan per jobb

Du måste skicka in en ansökan per jobb som du söker. Det underlättar om du har färdiga dokument förberedda, men det går också att skriva in text i fritextfält i formuläret. Titta gärna igenom jobbet i god tid innan du ska skicka din ansökan, så att du inte hamnar i tidsnöd sista ansökningsdagen.

Varje arbetsplats väljer ut ungdomar, kallar och genomför intervjuer. Du kan därför bli kallad till flera intervjuer.

Lön

Lönen är enligt kollektivavtal.
79 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2004 eller 2005.
96 kronor per timme inklusive semesterersättning för ungdomar födda 2003.

Ansök senast den 28 mars!

Kontakta oss

Ludvika kommun

Arbetsmarknad och integration

0240-860 00

info@ludvika.se


Bengt Jellbin

0240-56 54 67

bengt.jellbin@ludvika.se

Sidan uppdaterades:

På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.