Företagsnätverk och forum

  Ludvika kommun deltar i flera nätverk och forum där du som företagare har chansen att skapa kontakter och utbyta kunskap och erfarenheter.

  Digitala företagsträffar

  Då företagsfrukostarna har fått ställas in för tillfället, ställer vi om till digitala företagsträffar i mindre grupper. Är du intresserad av att delta? Hör gärna av dig!

  Företagsnätverk

  Ett starkt nätverk ger många värden åt företagare. Här är några av de nätverk som Ludvika kommun samverkar inom.

  Företagarna

  Företagarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Den lokala föreningen i Ludvika är väldigt aktiv inom frågor som rör näringslivet inom Ludvika kommun.

  Samarkand

  AB Samarkand2015 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett utvecklingsbolag med verksamhet inom Ludvika och Smedjebackens kommuner. Bolaget arbetar med att utveckla regionen och för att attrahera och behålla kvalificerad arbetskraft.

  Bolaget erbjuder bland annat omlokaliseringsservice, medflyttarservice, inflyttarnätverk, HR­-träffar och rekryteringsmässor.

  Dalarna business

  Dalarna Business Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en förening av och för företag i Dalarna. Den anordnar bland annat seminarier med syftet att deltagarna ska kunna mötas och få handfasta, användbara tips.

  SBA och Visit Dalarna

  Utöver dessa är Ludvika kommun med i Stockholm Busiensss Alliance (SBA) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ett partnerskap mellan 55 kommuner i åtta län där fokus ligger på att attrahera utländska investeringar till regionen.

  En annan viktig del av marknadsföringen av Ludvika kommun ansvarar Visit Dalarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för. Bolaget företräder regionens besöksnäring och driver utvecklingsfrågor i samverkan med företag och organisationer. Det ägs av Dalarnas 15 kommuner i nära samverkan med 850 medlemsföretag i Dalarnas besöksnäring.

  Frukostmöten

  Våra näringslivsfrukostar är väldigt populära och en möjlighet för företagare, representanter för kommunen och andra organisationer att mötas och utbyta information.

  Vi träffas en gång i månaden klockan 07.30-09.00. Programmet mejlas ut i god tid före varje frukost. Den som vill vara med på listan för utskick anmäler sig till monica.naucler@ludvika.se.

  Näringslivsfrukost 

  Frukostmötena är inställda för närvarande.

   

  Nyfiken på andra eller presentera ditt företag på ett frukostmöte?

  Vill du berätta om något intressant som händer i ditt företag eller göra en presentation? Ta kontakt – det finns oftast plats för en ”en-minutare”

  Kontakta, moderator Torleif Fallsdalen, toffe@toffes.se eller näringslivschef Erik Odens, erik.odens@ludvika.se

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Näringslivschef

  0240-862 52

  Näringslivsutvecklare

  0240-56 54 64

  Landsbygdsutvecklare

  0240-860 76

  Besöksadress: Mötesplats näringsliv, Storgatan 5, Ludvika

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.