Företagsnätverk och forum

Ludvika kommun deltar i flera nätverk och forum där du som företagare har chansen att skapa kontakter och utbyta kunskap och erfarenheter.

Företagsnätverk

Ett starkt nätverk ger många värden åt företagare. Här är några av de nätverk som Ludvika kommun samverkar inom.

Företagarna

Företagarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Den lokala föreningen i Ludvika är väldigt aktiv inom frågor som rör näringslivet inom Ludvika kommun.

Samarkand

AB Samarkand2015 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett utvecklingsbolag med verksamhet inom Ludvika och Smedjebackens kommuner. Bolaget arbetar med att utveckla regionen och för att attrahera och behålla kvalificerad arbetskraft.

Bolaget erbjuder bland annat omlokaliseringsservice, medflyttarservice, inflyttarnätverk, HR­-träffar och rekryteringsmässor.

Dalarna business

Dalarna Business Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en förening av och för företag i Dalarna. Den anordnar bland annat seminarier med syftet att deltagarna ska kunna mötas och få handfasta, användbara tips.

SBA och Visit Dalarna

Utöver dessa är Ludvika kommun med i Stockholm Busiensss Alliance (SBA) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ett partnerskap mellan 55 kommuner i åtta län där fokus ligger på att attrahera utländska investeringar till regionen.

En annan viktig del av marknadsföringen av Ludvika kommun ansvarar Visit Dalarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för. Bolaget företräder regionens besöksnäring och driver utvecklingsfrågor i samverkan med företag och organisationer. Det ägs av Dalarnas 15 kommuner i nära samverkan med 850 medlemsföretag i Dalarnas besöksnäring.

Företagsfrukostar

Välkomna på våra företagsfrukostar! Det är ett nätverk med intressanta föreläsningar på olika teman. Vi ses på Folkets hus!

Företagsfrukostar på landsbygden

Vi erbjuder också företagsfrukostar i två nätverk på landsbygden. Det ena har företagare i Grangärdebygden som primär målgrupp och det andra finns i Fredriksberg.

Båda är informella till sin karaktär och det huvudsakliga syftet är att bygga mer samverkan mellan företagare och att stärka dialogen med Ludvika kommun.

Kontakta gärna Lena Kansbod, 0240-860 76, eller lena.kansbod@ludvika.se.

Kontakta oss
Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Näringslivschef Erik Odens

0240-862 52

Näringslivsutvecklare Ann-Catrin "Anka" Knudsen

0240-860 25

Besöksnäringsutvecklare Ulrika Andersson

0240-860 89

Landsbygdsutvecklare Lena Kansbod

0240-860 76

Besöksadress: Mötesplats näringsliv, Storgatan 5, Ludvika

Sidan uppdaterades: