Företagsnätverk och forum

Ludvika kommun deltar i flera nätverk och forum där du som företagare har chansen att skapa kontakter och utbyta kunskap och erfarenheter.

Frukostmöten

Våra näringslivsfrukostar är väldigt populära och en möjlighet för företagare, representanter för kommunen och andra organisationer att mötas och utbyta information.

Vi träffas en gång i månaden klockan 08.00-09.30. Programmet mejlas ut i god tid före varje frukost.

Nyfiken på andra eller presentera ditt företag på ett frukostmöte?

Vill du berätta om något intressant som händer i ditt företag eller göra en presentation? Ta kontakt – det finns oftast plats för en ”en-minutare”

Kontakta näringslivsutvecklare Malin Sommarsjö, malin.sommarsjo@ludvika.se, eller näringslivschef Erik Odens, erik.odens@ludvika.se.

Företagsnätverk

Ett starkt nätverk ger många värden åt företagare. Här är några av de nätverk som Ludvika kommun samverkar inom.

Företagarna

Företagarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Den lokala föreningen i Ludvika är väldigt aktiv inom frågor som rör näringslivet inom Ludvika kommun.

Samarkand

AB Samarkand2015 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett utvecklingsbolag med verksamhet inom Ludvika och Smedjebackens kommuner. Bolaget arbetar med att utveckla regionen och för att attrahera och behålla kvalificerad arbetskraft.

Bolaget erbjuder bland annat omlokaliseringsservice, medflyttarservice, inflyttarnätverk, HR­-träffar och rekryteringsmässor.

Dalarna business

Dalarna Business Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en förening av och för företag i Dalarna. Den anordnar bland annat seminarier med syftet att deltagarna ska kunna mötas och få handfasta, användbara tips.

SBA och Visit Dalarna

Utöver dessa är Ludvika kommun med i Stockholm Busiensss Alliance (SBA) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ett partnerskap mellan 55 kommuner i åtta län där fokus ligger på att attrahera utländska investeringar till regionen.

En annan viktig del av marknadsföringen av Ludvika kommun ansvarar Visit Dalarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för. Bolaget företräder regionens besöksnäring och driver utvecklingsfrågor i samverkan med företag och organisationer. Det ägs av Dalarnas 15 kommuner i nära samverkan med 850 medlemsföretag i Dalarnas besöksnäring.

Kontakta oss
Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Näringslivschef

0240-862 52

Näringslivsutvecklare

0240-56 54 64

Besöksnäringsutvecklare

0240-860 89

Landsbygdsutvecklare

0240-860 76

Besöksadress: Mötesplats näringsliv, Storgatan 5, Ludvika

Sidan uppdaterades: