Det här är Stensvedens förskola

Förskolan Stensveden öppnades 1977 och ingår i Vasa rektorsområde. Här går drygt 50 barn på förskolan fördelade på tre avdelningar.

Varje förskola i kommunen har specialpedagog kopplat till sig som stöttar arbetslagen i arbetet med att varje förskola ska vara den bästa förskolan för varje barn som går där.

För att skapa en likvärdig utbildning av hög kvalitet arbetar vi för att utveckla det systematiska kvalitetsarbetet för att erbjuda bättre och bättre undervisning för varje barn.

På Stensvedens förskola är våra prioriterade områden språkutveckling och värdegrundsarbete. För oss är det viktigt att vi skapar en utbildning där barnen känner lust och glädje och tillit till sin egen förmåga att lyckas i sina förmågor och sin känslohantering. Vi arbetar på att utveckla barnens lärande och tillit till sin egen förmåga. I undervisning och i leken utvecklar barnen sitt språk och sin förmåga till samspel med andra barn och vuxna.

Är du intresserad av att se mer av vår förskola och verksamhet är du hjärtligt välkommen hit på besök. Ring innan så att någon kan ta emot dig och visa dig runt.

Kontakta oss

Social- och utbildningsförvaltningen
social.utbildning@ludvika.se
0240-860 00

Alla kommunala förskolor nås även via växeln 0240-860 00

Sidan uppdaterades: