Det finns två typer av kakor:

• Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator, kakan har då ett utgångsdatum. När utgångsdatumet passerats raderas filen automatiskt.
    • Den andra typen av kakor kallas sessionskaka. Denna lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du är inne på en webbsida. Sessionskakan försvinner när du stänger din webbläsare.

Funktioner på webbplatsen som använder kakor

Översättning - Google Translate

På webbplatsen finns en tjänst för att översätta vår information från svenska till andra språk. Kakan tas bort när du stänger webbläsaren. Kaknamn: Google Translate Domän .translate.google.com

Vizzit - trafikanalys och intern länkkontroll