Turism, evenemang, sevärdheter

Innehåll

Evenemangskalender

24 mar kl 19:00

Sånger om bländvit kärlek - Ludvika Till visitdalarna

Claire Levacher är tillbaka på pulten! Denna franska dirigent har du kunnat se leda Dalasinfoniettan inte mindre än tre gånger gångna säsongerna. Vid sin sida har hon hovsångerskan som positionerat sig som världsledande i altfacket, såväl på operascenen som i konsertsammanhang: Dalarnas egna Pers Anna Larsson.

25 mar kl 09:30

Loppis Till visitdalarna

Allt mellan himmel och jord, antikt, loppis, kläder, leksaker med mera. Boka plats och sälj själv. Är ofta fullbokat. Servering.

25 mar kl 16:00

Så gör alla på Vita Hästen Till visitdalarna

Opera och operett i skön förening, ett lustspel. En sommardröm i Österikiska alperna vid Wolfgangsee. Till värdshuset Vita Hästen, där det i kväll spelas opera, Cosi fan tutte - så gör alla, anländer gästerna och deras olika intressen gjuts samman, och kolliderar, i sång och dans. Musik av Benatzky, Lehàr, Kander, Stolz, Strecker, Granichstaedten och Mozart.

25 mar kl 17:00

Calso Paco & Dynamo de luxe  Till visitdalarna

Smittsam pulserande ibland böljande mjuk ofta hett rockig afro-popmusik kommer i intensiv svängning.

01 apr kl 10:00

Stickkurs - lyfta maskor med Sanna Thors Till visitdalarna

Tycker du att det är svårt och krångligt att sticka med två färger samtidigt i tvåfärgsmönster? Då är detta en kurs för dig! Här stickar vi med en färg i taget och skapar vackra mönster på ett enklare sätt.

01 apr kl 16:00

Glenn Miller Orchestra - INSTÄLLT! Till visitdalarna

Konserten ställs in och inbokade kunder får full återbetalning "A Tribute To The Great Big Bands". Glenn Miller Orchestra återkommer till Aveny på Folkets Hus. Denna gång med en hyllning till inte mindre än 14 av de största storbanden under den sk swingepoken: Glenn Miller, Benny Goodman, Tommy Dorsey, Jimmy Dorsey, Harry James, Artie Shaw, Charlie Barnet, Duke Ellington, Larry Clinton, Count Basie, Gene Krupa, Les Brown, Cab Calloway och Woody Herman.