Kvinnor som tränar i grupp vid en sjö.

Ludvika kommun erbjuder anställda ett rikt friskvårdsprogram.

Förmåner

Vi vill att våra anställda ska trivas. Här är några av förmånerna för den som jobbar inom Ludvika kommun.

Friskvård

Den som arbetar på Ludvika kommun har möjlighet att på arbetstid en timme per vecka utöva friskvårdsaktiviteter. På de arbetsplatser där arbetet inte tillåter att den anställde tar ut sin friskvårstimme kan den bytas ut mot subventionerad friskvård, ett friskvårdsbidrag på 2000 kronor för den som arbetar heltid.

Via aktivitetskortet får anställda gratis simning och bad i Ludvika och Grängesberg. Dessutom ingår tillgång till styrketräningslokaler i Ludvika, Sunnansjö och Fredriksberg. Aktivitetskortet ger också anställda möjlighet till subventionerade priser hos gymkedjan Actic.

I Ludvika kommuns friskvårdshäfte som skickas ut varje år finns mängder av friskvårdsaktiviteter. Där erbjuds träningspass av flera typer, från yoga och högtempoträning till vattengympa och dans.

Föreningar

Konstklubb

Ludvika kommun har en konstklubb där du som anställd har möjlighet att vara medlem. Konstklubben ordnar vartannat år ett konstlotteri med årets inköpta konstverk. Klubben ordnar även föreläsningar och konstresor.

Ludvika kommuns idrottsförening, LKIF

Alla anställda inom Ludvika kommun är medlemmar i idrotts- och fritidsföreningen LKIF. Föreningen anordnar olika aktiviteter under året.

Andra möjligheter som anställd hos oss

Arbetstid

Som anställd i Ludvika kommun finns möjlighet att påverka arbetstiden genom individuell arbetstid och flextid. Inom många av våra yrken finns också möjlighet till distansarbete.

Ledigheter

I Ludvika kommun finns möjlighet att växla semesterdagstillägget till fler lediga dagar. Arbetstagare vars 50-årsdag infaller på en arbetsdag beviljas ledighet med bibehållen lön.

Förmånscykel

Den som är tillsvidareanställd kan hyra en förmånscykel som betalas via bruttolöneavdrag under 36 månader. Efter hyresperioden går det att köpa loss cykeln.

Lön och tillägg

Är du förälder ges tillägg till föräldraförsäkringen. Om du råkar bli sjuk ges sjuklönetillägg.

Fritidsstudier

Önskar du att studera på fritiden så finns det möjlighet till bidrag för fritidsstudier.

Resor

Subventionerat årskort hos Dalatrafik.

Fika och mat

Gratis kaffe och te på arbetsplatsen. Tillgång till café på Marnäsliden.

Mentorskap

Vi erbjuder mentorskap för dig som är nyexaminerad lärare eller förskollärare.

Pension

Som tillsvidareanställd hos oss kan du välja att avstå en del av bruttolönen till extra pensionssparande. Vi har också en pensionsförmån som kan göra det möjligt att arbeta 80 procent få 90 procent i lön och 100 procent avsättning till tjänstepensionen.

Kontakta oss
Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: