Kvinnor som tränar i grupp vid en sjö.

  Ludvika kommun erbjuder anställda ett rikt friskvårdsprogram.

  Förmåner

  Vi vill att våra anställda ska trivas. Här är några av förmånerna för den som jobbar inom Ludvika kommun.

  Friskvård

  Den som arbetar på Ludvika kommun har möjlighet att på arbetstid en timme per vecka utöva friskvårdsaktiviteter. På de arbetsplatser där arbetet inte tillåter att den anställde tar ut sin friskvårstimme kan den bytas ut mot subventionerad friskvård, den så kallade friskvårdspengen.

  Via aktivitetskortet får anställda gratis simning och bad i Ludvika och Grängesberg. Dessutom ingår tillgång till styrketräningslokaler i Ludvika, Sunnansjö och Fredriksberg.

  I Ludvika kommuns friskvårdshäfte som skickas ut varje år finns mängder av friskvårdsaktiviteter. Där erbjuds träningspass av flera typer, från yoga och högtempoträning till vattengympa och dans.

  Föreningar

  Konstklubb

  Ludvika kommun har en konstklubb där du som anställd har möjlighet att vara medlem. Konstklubben ordnar vartannat år ett konstlotteri med årets inköpta konstverk. Klubben ordnar även föreläsningar och konstresor.

  Ludvika kommuns idrottsförening LKIF

  Alla anställda inom Ludvika kommun är medlemmar i idrotts- och fritidsföreningen LKIF. Föreningen anordnar olika aktiviteter under året.

  Rabatterat årskort

  Den som är anställd i Ludvika kommun har möjlighet att köpa ett rabatterat årskort Dalatrafik/Resekort Företag – det vill säga ett kort som gäller för ett års resa med kollektivtrafik inom Dalatrafiks område.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.