Näringslivsnytt

  Vad händer i Ludvika kommuns näringsliv? Läs Näringingslivsnytt får du se. Näringslivsnytt kommer ut med nio nummer per år.

  Näringslivsnytt 2019


  Näringslivsnytt nummer 6, 2019PDF

  Näringslivsnytt nummer 6 2019 handlar bland annat om centrumutvecklaren Sussi Sakofall som nu gör comeback i handeln och om kommunens nya industriområde Björnmossen.

  Näringslivsnytt nummer 5, 2019PDF

  Här kan du läsa om Loxodontas flytt till Åhlénshuset, MHelhetshälsas verksamhet, Samarkands roll i kompetensutvecklingen i södra och östra Afrika samt den nya lagen om sanktionsavgifter för livsmedelsföretag.

  Näringslivsnytt nummer 4, 2019PDF

  Yngves skor, Café & Dé samt fastighetsbolaget Fastator, det är företagen som presenteras i aprilnumret av Näringslivsnytt. Dessutom ett antal datum att komma ihåg samt en lägesrapport om Unika Ludvika.

  Näringslivsnytt nummer 3, 2019PDF

  I aprilnumret kan du läsa om ny ägare och ny VD på Plimab, nyöppnade Espresso House och ny butikschef på Stora Coop. Ludvikas 100-årsfirande finns också med.

  Näringslivsnytt nummer 2, 2019PDF

  Det här numret har dubbelt så många sidor mot brukligt. Ludvikas 100-årsfirande och Företagsgalan presenteras på varsin helsida, dessutom kan du läsa om ICA Nära i Grängesberg, Mio, Årets stadskärna samt miljö- och byggverksamheten inom kommunens samhällsbyggnadsförvaltning.

  Näringslivsnytt nummer 1, 2019PDF

  Ludvika 100 år, BRC och Anders Olausson samt Jonas Rosén på Visit Dalarna, det är huvudrubrikerna i årets första Näringslivsnytt.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2019-09-26

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.