Miniatyrbild av Näringslivsnytt nummer 1, 2021

  Nummer 1, 2021

  Näringslivsnytt

  Vad händer i Ludvika kommuns näringsliv?
  Läs Näringingslivsnytt får du se. Näringslivsnytt kommer ut med nio nummer per år.

  Näringslivsnytt 2021


  Näringslivsnytt nummer 1, 2021PDF

  Årets första Näringslivsnytt fokuserar på duon som ville satsa på det lokala och bildade Dalacc, den anrika Hemabutiken som upplevde en sagolik höst, Krishna som tror att kommunens handlare har stor digital potential och på Lena Kansbod, landsbygdsutvecklaren som hamnar närmare näringslivet.

  Näringslivsnytt nummer 2, 2021PDF

  Eleonor Wallin och Gösta Bergström är två av många företagare som kämpar hårt under pandemin. I det här numret av Näringslivsnytt berättar de om hur såväl vardagen som framtidshopp påverkas. Dessutom får vi träffa Jörgen och Jonny Eriksson som tar nästa steg med sina två lokala byggvaruhus.

  Näringslivsnytt nummer 3, 2021PDF

  Impregna generationsväxlar och går en grönare framtid till mötes. Ludvika kan för andra året i rad stoltsera med ett UF-företag i SM-finalen, efter att tjejerna i Goda Mål UF tagit storslam i distriktsfinalen. Digitalisterna hoppas få profilera sig med en digital gågata och Golvfirmans flytt till Ludvika innebär en nytändning för ägaren Magnus Gardsiö.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.