Näringslivsnytt

  Vad händer i Ludvika kommuns näringsliv? Läs Näringingslivsnytt får du se. Näringslivsnytt kommer ut med nio nummer per år.

  Näringslivsnytt 2020


  Näringslivsnytt nummer 1, 2020PDF

  Januarinumret fokuserar i hög grad på medarbetare. Två av de medverkande företagen, Kompressorteknik ML AB och Loxodonta, lyfter nämligen fram vikten av att ge personalen förutsättningar att både utvecklas och trivas. Dessutom berättar vi om ett lokalt initiativ till en bröllopsmässa.

  Näringslivsnytt nummer 2, 2020PDF

  Detta fyrsidiga nummer fokuserar på den stundande Företagsgalan. Dessutom presenterar Tom Sakofall sitt nya kontorshotell. Denise och Felicia i det vinnande UF-företaget Kaffetåren UF berättar om sitt arbete, liksom Luddes hunddagis berättar om sin nya certifiering.

  Näringslivsnytt 2019


  Näringslivsnytt nummer 9, 2019PDF

  Årets sista Näringslivsnytt fokuserar på det som varit och det som framtiden har att erbjuda. Håkan Rosén, projektledare för Ludvikas 100-årsjubilleum, ser firandet som ett avstamp. Maria Fredriksson på Lekia pratar om julstressen för en leksakshandlare, vi får en inblick i Samarkands breda verksamhet och Dalarnas försäkringsbolag växer.

  Näringslivsnytt nummer 8, 2019PDF

  Tina Hynne på Previa resonerar kring en av de viktigaste frågorna i arbetslivet i dag. Vi besöker ett anrikt hotell som fått nya ägare och en ny förening ska säkra skridskoföret på Väsman.

  Näringslivsnytt nummer 7, 2019PDF

  Liliana Tegnér utbildade sig inom audiovisuell produktion i Bogotá, men i Sverige är det en annan typ av skönhet som gäller. Vi berättar om den anrika skoaffärens 140-årsjubileum, om hur en ny fond ska hjälpa företag att lyckas i styrelserummet och om hästarna som alla gillar.

  Näringslivsnytt nummer 6, 2019PDF

  Näringslivsnytt nummer 6 2019 handlar bland annat om centrumutvecklaren Sussi Sakofall som nu gör comeback i handeln och om kommunens nya industriområde Björnmossen.

  Näringslivsnytt nummer 5, 2019PDF

  Här kan du läsa om Loxodontas flytt till Åhlénshuset, MHelhetshälsas verksamhet, Samarkands roll i kompetensutvecklingen i södra och östra Afrika samt den nya lagen om sanktionsavgifter för livsmedelsföretag.

  Näringslivsnytt nummer 4, 2019PDF

  Yngves skor, Café & Dé samt fastighetsbolaget Fastator, det är företagen som presenteras i aprilnumret av Näringslivsnytt. Dessutom ett antal datum att komma ihåg samt en lägesrapport om Unika Ludvika.

  Näringslivsnytt nummer 3, 2019PDF

  I aprilnumret kan du läsa om ny ägare och ny VD på Plimab, nyöppnade Espresso House och ny butikschef på Stora Coop. Ludvikas 100-årsfirande finns också med.

  Näringslivsnytt nummer 2, 2019PDF

  Det här numret har dubbelt så många sidor mot brukligt. Ludvikas 100-årsfirande och Företagsgalan presenteras på varsin helsida, dessutom kan du läsa om ICA Nära i Grängesberg, Mio, Årets stadskärna samt miljö- och byggverksamheten inom kommunens samhällsbyggnadsförvaltning.

  Näringslivsnytt nummer 1, 2019PDF

  Ludvika 100 år, BRC och Anders Olausson samt Jonas Rosén på Visit Dalarna, det är huvudrubrikerna i årets första Näringslivsnytt.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-03-09

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.