Miniatyrbild av Näringslivsnytt nummer 6, 2020

  Nummer 6, 2020

  Näringslivsnytt

  Vad händer i Ludvika kommuns näringsliv?
  Läs Näringingslivsnytt får du se. Näringslivsnytt kommer ut med nio nummer per år.

  Näringslivsnytt 2020


  Näringslivsnytt nummer 1, 2020PDF

  Januarinumret fokuserar i hög grad på medarbetare. Två av de medverkande företagen, Kompressorteknik ML AB och Loxodonta, lyfter nämligen fram vikten av att ge personalen förutsättningar att både utvecklas och trivas. Dessutom berättar vi om ett lokalt initiativ till en bröllopsmässa.

  Näringslivsnytt nummer 2, 2020PDF

  Detta fyrsidiga nummer fokuserar på den stundande Företagsgalan. Dessutom presenterar Tom Sakofall sitt nya kontorshotell. Denise och Felicia i det vinnande UF-företaget Kaffetåren UF berättar om sitt arbete, liksom Luddes hunddagis berättar om sin nya certifiering.

  Näringslivsnytt nummer 3, 2020PDF

  Vi berättar om de åtgärder som ska stötta näringslivet i kommunen i tider av covid-19. Vi berättar också om LRF Konsult som bytte namn och blev Ludvig & Co. Unika Ludvikas nya medarbetare Alexandra Magnussom får också en presentation.

  Näringslivsnytt nummer 4, 2020PDF

  Arkitektgruppen GKAK och Bygkoordinator är sammanlagt 19 personer på Ludvikakontoret. Affärsområdeschef Johan Skoog berättar om arbetet från idéskiss till färdigt koncept. GIA Premix siktar på utlandet med sina produkter inom nöd- och ögonduschar. Nya näringslivsutvecklaren Malin Sommarsjö förklarar hur hon kan hjälpa företag att hitta och dra nytta av varandra.

  Näringslivsnytt nummer 5, 2020PDF

  Katarina Unemar förklarar varför det inte är en slump att de sociala medierna plötsligt fick så många våfflor i sina flöden sommaren 2020. Linnea-Kling Ström är krögaren som öppnar Stället i Ludvika, medan ledningen på Plimab berättar om det snabba initiativet som gav äldreomsorgen i kommunen coronaskydd.

  Näringslivsnytt nummer 6, 2020PDF

  Swemas i Gonäs må vara relativt okänt på hemmaplan, men på den globala marknaden är de välkända inom området stenkrossar. I Grängesberg jobbar eldsjälar hårt för att öka samhällets attraktivitet och på Bergslagens golvservice har covid-19 gett oanade effekter.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-11-18

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.