Jobbeskrivning

  Förskollärare till Håksbergs förskola

   Våran Elisabeth kommer att gå i pension till våren och vi välkomnar en ny medarbetare till arbetslaget på Håksbergs förskola!

  Vi skapar en miljö för barnen som är utvecklande, glädjerik och inspirerande och vill ha med dig i detta utvecklingsarbete!

   

  Arbetsuppgifter:

  • Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
  • Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna infytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
  • Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
  • Ludvika kommun satsar på det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

  Kvalifikationer:

  • Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren.
  • Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
  • Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
  • Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

  Anställningsvillkor

  Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2020-05-04.

  Kontaktperson

  Jaana Mikkilä Nilsson, förskolechef. 0240-863 88

  Facklig kontaktperson

  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-86 000

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast 2020-02-28. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

   

  All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.