Jobbeskrivning

  Pooltjänst socialsekreterare

  Pooltjänst

  vi söker en socionom med bred erfarenhet och stort intresse av att jobba med olika sociala frågeställningar och utmaningar som finns innom socialtjänsten.

  Arbetsuppgifter:

  IFO i Ludvika har behov av dig som kan avlasta ordinarie handläggare alternativ vara en medhandläggare vid "toppar", vara en extra resurs iärenden/möten som ej kan vänta som tex SIP, våldsärenden och allvarliga anmälningar som kräver snabb handläggning. Arbetet är varierande, stimulerande och utmanande. Du kommer att serva fyra enheter som finns på IFO i Ludvika; Stöd- och försörjningsenheten, Utredningsenheten, Familjehem-familjerättsenheten samt Öppenvården. Huvudsakligen kommer du att vara en resurs inom myndighetsutövningen.

  Kvalifikationer:

  Vi söker dig som är trygg och bekväm med att vara tillgänglig och kanske "rucka" på ditt inplanerade schema för att gå in i något som måste prioriteras. Du skall vara självgående, orädd, nyfiken och handlingskraftig med ett intresse av möten med människor, både klienter och professionella. Vi vill även att du gillar att samverka och behärskar dokumentationen samt är bekant med rådande lagstiftning inom socialtjänstens ansvarsområde (framförallt SoL, LVU och LVM).

  Det är meriterande om du arbetat behandlingsinriktat, ev i utredningsuppdrag samt känner dig bekväm med att arbeta hemma i familjer.

  Anställningsform: Tillsvidare

  Omfattning: Heltid

  Tillträde: 1 maj 2020

  Antal platser: 1

  Upplysningar

  Susanne Rolander Gustavssoni, enhetschef, tel 0240-868 19

  Arbetstagarorganisation: SSR och Vision nås via växeln 0240-860 00

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast den 9 april 2020.

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Intervjuer kommer att ske löpande.

  Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.