Jobbeskrivning

  Barnskötare till Lyckans förskola

  Arbetsuppgifter:
  • Pedagogiskt arbete på en förskola med två avdelningar med yngre barn. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
  • Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
  • Som barnskötare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
  • Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

  Kvalifikationer:
  • Du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
  • Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
  • Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

  Anställningsvillkor
  Vikariat på 75% under perioden 200803-201004 med möjlighet till förlängning.
  Försutsättning för anställning är att erforderliga beslut tas.

  Kontaktperson
  Anna-Karin Samuelsson, rektor, 0240 - 56 58 36

  Facklig kontaktperson
  Kommunal, via kommunens växel 0240 – 86 000

  Ansökan
  Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2020. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.