Jobbeskrivning

  Vi söker lärare till Kyrkskolan 4-6, med möjlighet till försteläraruppdrag!

  Vi på Kyrkskolan 4-6 arbetar utifrån eleven i centrum och nu söker vi dig som vill vara med i arbetet för att Kyrskolan 4-6 skall vara den bästa skolan för varje elev som går där.

  Arbetsuppgifter

  • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 4-6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
  • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
  • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på språk- och kunskapsutvecklande arbetsätt, lärande för bedömning, 1:1 med digitala läromedel och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

  Kvalifikationer
  • Behörig lärare med inriktning årskurserna 4-6 samt gärna specialpedagogik.
  • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
  • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.

  Förstelärarskap
  I Ludvika kommun innebär förstelärarskapet ett stärkt uppdrag med ökade krav på att utveckla egen undervisning, att följa med i skolforskning, att sprida kunska och vara aktiv i det kollegiala samtalet för att utmana och stödja kollergor.
  Som förstelärare stödjer du skolutvecklingen på enheten utifrån ett tätt samarbete med ledningsgrupp och med stöd av Ludvika kommuns vetenskapliga grund. Ludvika kommun följer de kompetenskrav som Skolverket tillämpar på ett förstelärarskap. Möjligheter kring förordnandet, samt ansökning för förstelärarskapet diskuteras ytterligare på intervjun. Kyrkskolan 4-6 har i dagsläget ett outnyttjad förstelärarförordnande. 

  Anställningsvillkor
  Tillsvidareanställning. Heltid.
  Start enligt överenskommelse.

  Kontaktperson
  Kine finstad, rektor 0240- 56 58 61
  Susanna Bjärud, Bitr. rektor 0240- 86071

  Facklig kontaktperson
  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

  Ansökan
  Välkommen med din ansökan senast den 22 november. Vi har två lärartjänster som skall tillsättas men endast ett förstelärarskap. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
  Tjänsten tillsättes om erfoderliga beslut fattas.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-09-29

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.