Jobbeskrivning

  Miljö- och hälsoskyddsinspektör

  Miljö-och hälsoskyddsinspsektör

  Arbetsuppgifter

  Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer du att arbeta med alla delar inom miljöbalkens område. Det gäller alltså tillsyn, prövning och information. Du kommer att ha tillsynsansvar över miljö och hälsoskyddsobjekt. I arbetet ingår också handläggning av inkommande ärenden av olika slag. Du ställer krav och fattar beslut i din roll som myndighetsutövare. Ditt uppdrag omfattar även av att arbeta förebyggande i form av bl. a. informativa och samverkande uppdrag såväl externt som internt. Du ska delta i kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling.
  Även andra arbetsuppgifter inom verksamhetens ansvarsområde kan bli aktuella. Det kan hända att du tidvis får jobba i annan kommun i ett utbytessystem.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot miljö- och hälsoskydd eller likvärdig kompetens enligt arbetsgivarens bedömning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska ha förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete samt ha lätt för att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Det är en fördel om du har jobbat som miljö och hälsoskyddsinspektör tidgare och/eller med miljöfrågor inom större verksamheter/företag. Som person är du lyhörd och utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Det är av vikt att du har förmåga att skapa förtroende och samtidigt visa respekt genom ett sakligt, korrekt och empatiskt bemötande.

  Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med fantastiska kollegor och ett spännande arbete som ständigt befinner sig i en utvecklingsprocess.

  Vi eftersträvar en jämställd arbetsplats.

  B-körkort är ett krav

  Anställningsvillkor
  Tillsvidare anställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

  Kontaktperson
  Verksamhetschef bygg och miljö Åsa Lindqvist, 0240-862 61
  Facklig kontaktperson för Vision Charlotte Olsson, 0240-862 29. JUSEK Henrik Axelsson, 0240-863 96

  Ansökan
  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2019-12-15. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2019-05-17

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.