Jobbeskrivning

Parkskolan/Blötbergets skola söker musiklärare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, anpassad grundskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs F-6 i enlighet med nationella, kommunala och skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
 
Du använder dig av skolans digitala system som exempelvis dokumentation, frånvarohantering och kommunikation. Du har ett samarbete i form av dialog och möten med vårdnadshavare. Tjänsten innebär att du arbetar på både Parkskolan och Blötbergets skola. Du är med och fortsätter utveckla Parkskolan och Blötbergets skola till en trygg och positiv plats för alla.

Kvalifikationer som krävs för tjänsten

Du är utbildad lärare med lärarlegitimation.

Som person ser vi att du har en positiv människosyn och har förmågan att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med elever. Det är viktigt att du av eleverna upplevs som en stabil person som är trygg i dig själv och kan hantera olika elevers personligheter och uttryck.

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner och goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 240812. Ferietjänst.

Övrig information
I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.
 
Upplysningar
Rektor Örjan Johansson tel 0240-56 58 42
Biträdande rektor: Sofia Gustafsson tel 0240-56 58 52

Arbetstagarorganisation:
Sveriges Lärare, nås via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 27 juni 2024. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontakta oss
Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: