Jobbeskrivning

Grundskollärare ma/no Kyrkskolan 7-9

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, anpassad grundskola och även individ-och familjeomsorgen. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.

Arbetsplatsen 

Är du legitimerad lärare i ämnet ma och något No ämne? Kanske du också skulle tycka att det var spännande att få ha en del av din undervisning på engelska? Då ska du söka tjänst hos oss på Kyrkskolan!

Just nu söker vi lärare  som vill undervisa i matematik och no i ordinarie undervisning men vi kan också erbjuda undervisning i vår engelskklass för dig som vill testa något nytt och spännande.

Kyrkskolan ligger i centrala Ludvika och är en högstadieskola. Läsåret 24/25 kommer vi att vara ca 460 elever och ca 70 personal som jobbar här. Skolan har elever och personal från världens alla hörn.

Vår arbetsplats består av tre arbetslag där det finns en stor kompetens och erfarenhet. Tillsammans skapar vi den bästa skolan för varje elev som går där. Som anställd hos får du uppleva kommunens värdegrund Lagandan: relationer, glädje, lärande och driv.

Som anställd i kommunen får du ta del av de förmåner som erbjuds. Bl.a. friskvård, 80-90-100, semesterväxling och kompetensutveckling.

 

Arbetsuppgifter 

• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Du deltar aktivt i den kompetensutveckling som genomförs.

 

Kvalifikationer

• Legitimerad lärare med inriktning ma/no samt gärna goda kunskaper i engelska.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande

 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner och goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Arbetstid: Dagtid

Tillträde:  240812

Antal platser: 1

Övrig information

I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisa ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.
 

Upplysningar

Rektor Kristin Hägglund 0240-565863

Biträdande rektor Emma Risberg 0240-86230

Arbetstagarorganisation: Sveriges Lärare nås via växeln 0240-86 000

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 240624. Vi tar endast emot ansöningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Kontakta oss
Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: